FAQ - veelgestelde vragen

Reserveren kan vanaf een groep van minstens 8 personen.
Reserveren via info@aquaparkjump.be of via een berichtje op onze facebookpagina. U krijgt dan spoedig antwoord.

Ja, je moet in staat zijn om 25 meter te kunnen zwemmen met een reddingsvest aan. Het is zeer waarschijnlijk dat je onder water gaat. Je moet naar het Aquapark zwemmen om toegang te krijgen

Het dragen van een reddingsvest is verplicht onder de 12 jaar. Indien je ouder bent dan 12 jaar wordt het dragen van een reddingsvest sterk aanbevolen.

Neen je kan enkel betalen met cash of payconiq

Sportschoenen of schoenen met harde zolen zijn niet toegestaan. Het is perfect mogelijk om het Aquapark te betreden op blote voeten. Je kan er altijd voor kiezen om wetsuit schoenen of sokken te dragen.

Het is niet verplicht om een wetsuit te dragen. U mag een eigen wetsuit meepakken, of ééntje gratis lenen bij ons!

Wij raden het sterk af om deel te nemen als je zwanger bent.

Neen, alle juwelen moeten verwijderd worden voor dat u het park betreedt. Inclusief alle verwijderbare oorringen. Als u recentelijk piercings heeft geplaatst kunnen wij tape voorzien om deze af te plakken.

Ja dat mag je, maar ze moeten vastgezet worden op een harnas of reddingsvest. Het dragen van een camera is op eigen risico. We kunnen niet verantwoordelijk worden gehouden voor verloren apparaten.

Het wordt ten stelligste geadviseerd om uw bril niet op het waterpark te dragen. Een duikbril op sterkte is een goed alternatief. Als u uw bril moet dragen, gebeurt dit geheel op eigen risico, omdat de kans groot is dat u deze kwijtraakt of beschadigt.

Ja, je moet jezelf uit het water kunnen trekken en dat kan heel vermoeiend zijn. Je hoeft niet heel erg fit te zijn om deel te nemen, maar het is een zeer actieve sport.

Ja, dat mag je. 

Jammergenoeg mag je geen losse kleding dragen op het aquapark. Daarom laten we gaan verkleedkledij toe op het aquapark

We raden aan om kinderen onder de 11 jaar te begeleiden op het waterpark, met een radio van 1:3.

Ja! Het Aquapark is leuk en uitdagend voor zowel volwassenen als kinderen. Er zijn delen van het park waar volwassenen mee worstelen, en zijn delen van het park waar kinderen mee worstelen, maar het is leuk voor iedereen!

De enige kleding die je mag kragen is strakke kleding, bijvoorbeeld legging, korte broeken, strakke t-shirts, lycra, wetsuits. Helaas kunnen we niemand accepteren met losse kleding.

Het park blijft ook open als het regent! Onze theorie is.. je gaat toch nat worden! Het is trouwens nog leuker in de regen.

Als er een storm is, zullen we pauzeren en doorgaan zodra de storm voor voorbij is. We nemen geen onnodige risico’s.

Ja, je kan stoppen voor dat je uur om is. Eénmaal gestopt kan je wel niet meer terug naar het Aquapark.

Ja! Er zitten vissen aan de vijver.

Natuurijk! Gewoon even bijbetalen aan de kassa voor het volgende uur.

Ja, wij hebben lockers voorzien. 

Ja! er is gratis parkeerplaats aan het domein.

Ja! er zijn kleedkamers voorzien.